مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی سربازی

با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده 1 تیر اعزام هستم اما یک هفته قبل از اعزام تحت عمل جراحی آپاندیس قرار گرفته و از انجام کارهای سنگین منع شده ام آیا امکان دارد وقتی به پادگان بروم تجدید دوره به من بدهند و بگویند ماه بعدی باید بیای پادگان؟
ممنون از جوابگوییتون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام نه تنها اجازه تجدید دوره ندارند بلکه شما به احتمال خیلی زیاد معاف از رزم شده و فقط در امور دفتری و اداری به کار گرفته خواهید شد-------- به محض رسیدن به پادگان با مدارک پزشکی به بهداری مراجعه نمایید و بر منع شدن از کارهای سنگین تاکید نمایید------ اگر شما اعلام نکنید و حادثه ای اتفاق بیافتد مقصر خود شما هستید