مشاوره حقوقی رایگان - ادعای عدم پرداخت ثمن معامله خودرو

خرید خودرو
با سلام و خسته نباشید، بنده خودرویی به مبلغ 100 میلیون به صورت قولنامه خریده ام. مبلغ 80م به کارتخوان نمایشگاه با کارت دوستم کشیده و 20 میلیون چک 1 ماهه داده ام. که چک را بعد یه هفته، با کارت خودم مبلغ را به نمایشگاه کشیده و چک را دریافت نمودم و باطل کردم. حال فروشنده خودرو میتواند ادعا کند که هیچ مبلغی دریافت نکرده و ادعای فسخ معامله کند؟ متشکرم از راهنمایی های گرانبهایتان

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مگر غیر از این اسن که شما به بنگاه دار که به عنوان امین و واسطه بوده پول را پرداخت کرده اید که به فروشنده برساند؟؟!!.. پس دیگر حق ادعای عدم پرداخت ثمن و فسخ معامله باقی نمی ماند.