مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج دوم

باسلام. ما سال 95 ازدواج کردیم همسرم واسه یکی از دوستش ضامن شده بود ‌و چون اون شخص قسط وامو پرداخت نکرده بود بانک چک همسرم رو برگشت زد و به همین خاطر همسرم نتونست وام ازدواجشو بگیره الان که سال 99 هستیم اون وام داره تسویه میشه ولی چون از مدت عقدمان 4سال میگذره باز نمیتونیم وام ازدواجو بگیریم حالا سوال من از شما اینه اگه ما طلاق بگیریم و بلافاصله با هم ازدواج کنیم همسرم میتونه این وام ازدواجو ور داره یا نه؟ چون واقعا به پول نیاز داریم و تنها چارمون همین وام ازدواج هستش

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

از ظاهر قوانین مشخص است که اگر وام را دریافت نکرده باشید با ازدواج مجدد می توانید دریافت کنید اما در عمل چه اتفاقی خواهد افتاد الله و اعلم