مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت قرارداد

باسلام
قطعه زمینی به مساحت 264 متر در سال 1390خریدم و قرار شد اگر پس از تفکیک شهرداری به زمینم اضافه شد بهای ان را به فروشندگان بپردازم . اگر کم شد من از فروشندگان بهای ان را به نرخ روز دریافت کنم اکنون 4متر از زمین کم شده و فروشندگان بهای کم شدن این 4 متر را پرداخت نمیکنند آیا میتوانم چک ضمانت 10میلیونی که بدونه تارخ است را برگشت کنم و شکایت کنم از ضامن ؟ ضامن برادر فروشندگان است چک فاقد تاریخ است و قید شده در قرار داد که من هر موقع خواستم میتوانم چک را تاریخ بزنم و ببرم بانک...میخام شکایت کیفری کنم
یک اظهار نامه فرستادم و بدستشان رسیده اما جواب نداده

پاسخ ها :

بابک پناهی

بابک پناهی :

استان :

اگه اون چک تضمین از بابت این موضوع داده شده بله می تونین ولی شکایت حقوقی باید بکنین نه کیفری

عرفان  حجاب

جناب آقای عرفان حجاب :

با سلام شکایت کیفری که نمیشه طرح بشه و شما میتونید از طریق طرح دعوی حقوقی اقدام کنید. چون چک موصوف در اینجا فاقد وصف کیفریه