مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت وام بانکی

باسلام
بنده و همکارم ضامن یک نفر شدیم من چک بردم و همکارم کسر از حقوق الان وام گیرنده توان پرداخت ندارد و چند قسط عقب افتاده بانک اخطار داده یا باید همه وام را تسویه نمایید یا اینکه چک شما را حقوقی می کنیم. سوال بنده این است اگر چک من قضایی شود چه مراحلی دارد؟ آیا بانک می تواند یکجا حساب من را مسدود کند؟ اگر توان پرداخت نداشته باشم چه می شود؟ لطفا راهنمایی فرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

بابک پناهی

بابک پناهی :

استان :

بانک باید دادخواست مطالبه چک به دادگاه بدهد حداقل 6 ماه طول می کشه.ایکنه بانک میتونه همشو وصول کنه یا نه بستگی به موضوع تعهد نامه ایی است که امضا کردین

پرسشگر :

ممنون از پاسخ شما
بانک در موردهمکارم که کسر از حقوق ارائه داده وضامن اول هست چه می شود؟
آیا بانک می تواند به وام گیرنده و ضامن اول که هردو آشنای رئیس بانک هست کاری نداشته باشد و فقط از من بگیرد؟.

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر نوع مسئولیت تضامنی باشد بانک مخیر است به همه و یا به یکی رجوع کند