مشاوره حقوقی رایگان - پرسش راجع به دیه

سلام
خواهر من مرتکب جرم ضرب و شتم شده و محکوم به 31 میلیون تومان دیه شده. طرف او یک خانم بوده، من با یکی از وکلای آشنا در میان گذاشتم و این آقای وکیل میگوید طبق ماده 551 قانون مجازات اسلامی دیه خنثای ملحق به مرد و دیه مرد و دیه خنثای ملحق به زن، دیه زن و دیه خنثای مشکل، نصف دیه مرد بعلاوه نصف دیه زن است. تبصره : در کلیه جنایاتی که مجنی علیه مرد نیست ، معادل تفاوت دیه تا سقف دیه مرد از صندوق تامین خسارتهای بدنی پرداخت می شود. خلاصه این آقای وکیل ادعا می‌کند که دیه دختر من حدود7 میلیون میشود، آیا این نظر صحیح؟

پاسخ ها :

تعیین میزان دیه ضرب و جرح تعیین میزان دیه دیه ضرب و جرح دیه ضرب و جرح ماده 551 قانون مجازات اسلامی