مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف با درب باز ماشین

با سلام. می خواستم بپرسم ماشین ما در حال عبور از کنار ماشینی بود که اون ماشین توسط راننده اش به تنهایی در حال هول دادن بود یعنی در جلو نیمه باز بود و راننده با یک دست ماشین را هول می داد و با دستی دیگر فرمان ماشین را کنترل می کرد و ما هم زمانی در هال عبور از کنار ماشین بودیم که گلگیر انتهای ماشین ما به در ماشین اون راننده گیر می کند حالا به نظر شما مقصر چه کسی است و البته بگویم خیابان مستقیم بود و توقف ما باعث سد معبر برای خودروهای پشت سر می شد و چنانچه آن راننده باش را بیشتر باز نمی کرد ما به هیچ مشکی کاملا رد می شدیم. ممنونم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما فنی و در حیطه دانش برخی از مامورین راهنمایی و رانندگی است برای بدست آوردن بهترین پاسخ به کارشناسان این اداره مراجعه نمایید.