مشاوره حقوقی رایگان - جعل تاریخ چک

باسلام. از بنده پشت چکی (حواله) با کلاهبرداری امضا و اثر انگشت گرفتن وکیلم فقط تقاضای جعلی بودن امضا و اثر انگشتم در چک شکایت جعلی کرد و دیگر هیج جای چک را شکایت نکرده که متاسفانه دوبار امضا رو اثر انگشتم کارشناسی و تایید شد. بنده در دادگاه بدوی و تجدیدنظر محکوم شدم و تنها مغازه ای که ممر درامدم است توقیف و در اجرای احکام کارشناسی شد. سوال اولم اینه اگر اعسار بدهم و برای قاضی ثابت شود تنها داراییم فقط یک خانه و یک مغازه دارم دیگر هیچ اعسارم رو قبول میکنه؟ مبلغ چک 850 میلیون تومانه با تاخیر به 1.500000000 رسیده. سوال دوم اینکه الان متوجه شدیم تاریخ چک دستکاری شده من میتوانم بعنوان ظهرنویس از جعلی بودن تاریخ شکایت کنم؟ ضمنا صادر کننده با چندین کلاهبرداری متواریه. ممنونم از جوابتون

پاسخ ها :

جعل تاریخ چک مستثنیات دین در پرداخت وجه چک توقیف اموال برای چک اعسار چک مستثنیات دین جعل تاریخ جعل چک ظهرنویس چک جعل اعسار