مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت استخدامی قرارداد کار معین در وزارت بهداشت

سلام بنده از 1398/12/10 از طریق ازمون در وزارت بهداشت به صورت قرارداد کار معین استخدام شدم و میخواستم بدانم طبق قانون ایثارگران که گفتن بعد از سه ماه سابقه ، تبدیل وضعیت میشوند به بنده تعلق میگیرد ؟
با احترام

پاسخ ها :

تغییر وضعیت استخدامی قرارداد کار معین در وزارت بهداشت تبدیل وضعیت استخدامی قرارداد کار معین تبدیل وضعیت استخدامی در وزارت بهداشت تبدیل وضعیت استخدامی قوانین تبدیل وضعیت استخدامی تبدیل وضعیت قرارداد کار معین استخدامی