مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزند جانباز 25

با سلام بنده به عنوان فرزند جانباز 25 درصد در آزمون استخدامی فراگیر از سازمان امور مالیاتی قبول شده ام و پس از طی مراحل استخدامی از فروردین 99 به عنوان قرارداد کار معین به کار گرفته شده ام. برای تبدیل وضعیت درخواست راهنمایی دارم .
قرارداد مستقیما با سازمان امور مالیاتی است و به مدت یکساله منعقد شده .

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوالتون چیه ؟ این اقدامات رو کردین منتظر نتیجه باشید