مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج به دلیل بیماری لوپوس و شوگرن

سلام
یکساله ازدواج کردم و قبلش هم دو و نیم ماه عقد بودم، همسرم مبتلا به بیماری نقص ایمنی لوپوس و شوگرن بودن و مادام العمر باید روزی 4عدد قرص مصرف کنن، متاسفانه تا قبل از عقد و حتی 2 ماه بعد از عقد این موضوع رو هم خودش و هم خونوادش پنهان کردن و بهم نگفتن .. خلاصه ازدواج کردیم و الان 3 ماه هست که حامله هستن، ولی از بس دکتر و آزمایش و بیمارستان رفتیم که دیگه خسته و کلافه شدم و نمیدونم چیکار باید بکنم، هم توانایی پرداخت مهریه رو دارم و هم توانایی نگه داشتن همسر بیمارم و تقبل هزینه‌هاش و ازدواج دوباره، اما اینو حق خودم میدونم که یه زندگی ساده و با یک همسر سالم و به دور از استرس داشته باشم و مهمتر اینکه بچه‌های سالمی داشته باشم، از طرفی هم به خودم میگم من اینو طلاق بدم، خدایی نکرده بلایی سر خودش نیاره؟
شاید حال و روزش بعد طلاق، از مرگ هم بدتر بشه، چرا که بیماره و هیشکی باهاش ازدواج نمیکنه..
وجدانم میگه همین همسر و زندگی پر استرس و نکبت بار!
ولی عقلم میگه این حق منه که منم یه زندگی معمولی مثل بقیه داشته باشم!
کاملا سر دو راهی موندم و نمیدونم چیکار کنم .. لطفا کمکم کنین. باتشکر

پاسخ ها :

فریب در ازدواج به دلیل بیماری لوپوس فریب در ازدواج به دلیل بیماری شوگرن فریب در ازدواج به دلیل پنهان کردن بیماری فریب در ازدواج به دلیل بیماری فریب در ازدواج فسخ نکاح به دلیل بیماری لوپوس فسخ نکاح به دلیل بیماری فسخ نکاح لوپوس شوگرن