مشاوره حقوقی رایگان - اداره کار

با سلام بنده در یک داروخانه ای مشغول به کار بودم از سال 79 که 13 سال داشتم تا سال92 طی این مدت کار روزانه 10 ساعت به کوب کار کردم متاسفانه طی این همه سال فقط 513 روز بیمه کرده به اداره کار شکایت کردم میگه قرارداد بیار منم قراردادی نداده به من که ببرم اونجا ولی بالایه50 نفر امضا گرفتم از همه جای . نه سنوات داده نه پاداشی نه عیدی نه اضافه کاری اومده به اداره کار میگه ازم دزدی کرده تمامی ورود خروجی به اینارو نیازه نشون میده به هست تشخیص که ببینید چقدر دزدی کرده .. نه تعهدی گرفته ازم نه هیچ چیز ولی اداره کار قبول کرده حرفشو واقعا دیگه نمیدونم با این همه بی عدالتی چیکار کنم . خواهش میکنم راهی پیش پای من بزارید تا بتونم از این نامرد حقمو بگیرم خواهش میکنم ازتون

پاسخ ها :

همایون ساکی

همایون ساکی :

سلام دوست عزیز قرارداد کار یا کتبی است یا شفاهی در فرض سوال شما چون قرارداد کتبی ندارید نیاز نیست ناراحت بشوید شما با شهادت شهود وتحقیق محلی از طریق شورای حل اختلاف کار میتوانید سنوات گذشته خود را ثابت کنید و رای شورای تشخیص حل اختلاف کار به نفع شما صادر میشه در اخر با یک وکیل در محل اقامت خود مشورت کنید تا در صورت نیاز وکالت شما را بگیرد