مشاوره حقوقی رایگان - نحوه نوشتن اعتراض به اظهارنامه رد ثبت برند

با سلام و خسته نباشید‌. من برای ثبت برند خودم از طریق سامانه‌ ثبت برند اقدام‌کردم ‌و متاسفانه امروز یک اظهارنامه مردود شدن ( رد مشروط ) تو‌ی کارتاپلم دیدم علت رد شدن هم (مشابه کلمه در طبقه درخواستی) عنوان شده.
اسم برند من و مورد مشابه فقط در یک حرف با هم فرق دارند ولی معنای اسم برند من با ایشون و زمینه فعالیتمون کاملا متفاوته. ازتون راهنمایی می خواستم ‌که نامه اعتراضم‌ را به چه صورت بنویسم که مقبول بشه چون 30 روز هم بیشتر زمان ندارم . ممنون می شم راهنمایی بفرمایید