مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی

با سلام در آپارتمان ما هر 8 واحد پارکینگ اختصاصی دارن و بدون مزاحم و هر دو واحد یک در برای عبور و مرور دارند
حالا عده ای از همسایه ها دوست دارند از در پارگینگ ما برای ورود و خروج استفاده کنند و من مخالفم اما پارکینگ بغلی من موافق هست آیا میتونن بدون رضایت من از در پارکینگ ما استفاده کنند یا خیر
با سپاس

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر پارکینگ اختصاصی شماست این اختصاصی بودن شامل اوازم آن شی از جمله درب اختصاصی هم می شود بدون اجازه شما نمی تواند