مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

سلام
من اداره کار رای بازگشت به کار برام زده. اما شرکت موافقت نمیکنن. اجراییه هم صادر شده. میخواستم بپرسم درنهایت چی میشه؟ فقط شرکت جریمه میشه؟
وآایا من میتونم بیمه بیکاری بگیرم با این اوصاف؟
و سوم اینکه حق السعی این چندماه چی میشه در صورتی که تو رای هیچ اشاره ای بهش نشده؟

باتشکر

پاسخ ها :

علي اشرف  داودي نيا

جناب آقای علي اشرف داودي نيا :

باسلام .در صورت عدم جرای حکم توسط اداره مذکور .مدیر آن تحت اتهام استنکاف از دستور قضایی تحت تعقیب قرار میگیرد و درصورت عدم بازگشت بکار ممکن است انفصال از خدمت بخورد.برای ایامی که بلاتکیلف هستید به اداره کار دادخواست مطالبه ایام بلاتکیفی تقدیم کنید