مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام فرد الف از طرف مالک و با قولنامه ای که از طرف خودش ملک خانم الف را می فروشد سال57 یعنی تمام قولنامه را از طرف مالک امضا و به مردم می فروشد . سال 71 فرد الف می میرد وسال 78صاحب ملک در سال 83شکایتی از طرف نوادگان مبنی بر خلع ید صورت می گیرد که نهایتا در سال96منجر به خلع ید می گردد در طی حیات خانم مالک و واسطه فروش شکایتی از واسطه ویا خریداران از طرف مالک صورت نگرفته ولی 5سال بعد یا در سال83با گذشت 26سال از فروش این زمین نوادگان شکایت و در سال 96یعنی در طول13سال دادگاه خلع ید صادر نموده .سوال آیا مردم خریدار طبق قانون ماده 1سال 1309مربوط به مال غیر که می گوید هر گاه فردی مالش توسط کسی بدون اجازه مالک فروخته شود و مالک بعد از یک ماه به فروشنده و خریدار مراجعه نکند و اعتراضی نکند خودش در این کار معاونت داشته و مجرم می باشد می مردم می توانند به طرفیت وراث مالک و فروشنده به جرم تبانی شکایت نمایند سوال2 عده ای از خریداران سال66 به اداره ثبت املاک مراجعه وسند ماده147گرفته اند آیا نوادگان می توانند آن سندها را باطل کنند ممنون و سپاسگزار از پاسخ شما ارادتمند

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام قانون کسی را مالک می شناسد که ملک بنام او ثبت شده است و البته تصرف نیز می تواند با شرایطی دلیل بر مالکیت شناخته شود با وکیل مشورت کنید امکان هر چیزی وجود دارد