مشاوره حقوقی رایگان - حکم شرعی پشیمانی در معامله

باسلام من در تاریخ 30 خرداد 99 یک دستگاه 207 رو قولنامه دستی نوشتیم به مبلغ 189 میلیون و 500 هزار تومان و با خریدار توافق کردیم و موقع نوشتن قولنامه مبلغ 3میلیون تومان از طرف بنده به فروشنده بیعانه داده شد و مبلغ 3میلیون تومان هم بعنوان فسخ قولنامه بین دو طرف با رضایت صلح گردید و قرار بر این شد که یک روز بعد انتقال مالکیت صورت بگیرد و در نوشتن آن قولنامه دو شاهد از طرف خریدار و دو شاهد از طرف فروشنده حضور داشتند و امضا کردند فردای آن روز فروشنده تماس گرفت و قولنامه رو فسخ کرد و من مبلغ 3میلیون تومان بیعانه و 3میلیون تومان حق فسخ رو از فروشنده دریافت کردم خواستم راهنمایی کنید آیا اون مبلغ پشیمانی و فسخ قولنامه حرام است یا حلال؟ باتشکر یاعلی مدد

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود در خصوص حرام یا حلال باید از مرجع تقلید سوال بفرمایید اما از نظر قانون چون توافق طرفین بوده ایرادی نداره