مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال غیر

سلام. یک قطعه زمین خارج از محدوده شهری از شخصی بصورت وکالتی خریدم که فروشنده ادعا داشت که از صاحب اصلی زمین وکالت دارد. و من هم پول معامله را کامل پرداخت کردم. ولی بعد مشخص شد که فروشنده از صاحب اصلی زمین وکالت نداره. از این موضوع 10 ماه گذشته و هنوزم وکالت بنامم نزده و از صاحب اصلی هم وکالت نگرفته. الان برای گرفتن خسارتم باید چکار کنم؟ تشکر ( لازم بذکر است که صاحب اصلی زمین خود را قطعه بندی کرده و بصورت وکالتی به خیلی ها فروخته و تصور من هم این بود که طرف معامله من هم از صاحب اصلی وکالت دارد )

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

شما هم می‌توانید شکایت کیفری علیه ایشان مطرح کنید و هم دادخواست حقوقی و گرفتن اصل پول به نرخ روز با توجه به شاخص بانک مرکزی توصیه می‌شود به وکيل دادگستری در شهرتان مراجعه نمایید