مشاوره حقوقی رایگان - قوانین آپارتمان نشینی

باسلام .
1- آیا آپارتمان 10 واحدی باید هیئت مدیره داشته باشد؟ اگر اکثر واحدها مخالف تشکیل هیئت مدیره باشند چه باید کرد؟
2- اگر در 8 سال گذشته مدیر بصورت شفاهی انتخاب می شده و از جلسات هیچ صورت جلسه ای موجود نباشد چه باید کرد؟
3- اگر مدیر هیچ دفتر مالی نداشته باشد می توان از ایشان شکایت کرد؟
4- اگر ساخت و ساز در مشاعات انجام شود (سرپوشیده کردن پارکینگ محوطه) باید همه مالکین رضایت داشته باشند یا با موافقت چند مالک میتوان اقدام نمود؟
5- مدیر آپارتمان حتما باید ساکن باشد یا مالک باشد کفایت می کند؟

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام باید مدیر ساختمان انتخاب کنید
همه مسولیت ساختمان با ایشان است
باید صورتجلسه کنید
اصولا باید ازبین ساختمان مدیر انتخاب شود فرقی ندارد مالک باشد یا مستاجر