مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و بیمه

سلام اینجانب از سال 90تا سال 99کارگر آقایی بودم که بیمه ام نکرده و حقوقم را نیز دستی پرداخت کرده از سال 99به بعد مرا بیمه کرده وحقوق خیلی کمی به من می‌داده والان هم نزدیک یک سال هست حقوق مرا نداده تو رو خدا منو راهنمایی کنید آیا میتونم اون9سال بدون بیمه رو اقدام کنم؟آیا اینکه ایشون الان یکسال حقوقم را نداده دلیل خوبی برای ثابت کردن اون‌9سال هست؟درضمن اهالی شهادت می‌دهند که کارگر این آقا بودم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه مدرکی برای اثبات نه سال ندارید اگر انکار کند اثبات موضوع خیلی سخت است.
به هر حال می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید