مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق و بیمه از کارفرما

با سلام
من چند سال داخل یک شرکت پیمانکاری کار میکردم و دوسال آخر را به عنوان سرپرست کارگاه برق و تکنسین برق مشغول به کار بودم داخل همون شرکت پیمانکاری
وتمام مدارکم داخل دفتر کار بوده و پیمانکار برداشته ولی تمام نیروهای زیر مجموعه هستند به عنوان شاهد حدودا20نفر
میخواستم ببینم حقوقم که پایه اداره کار بوده و بیمه کارگر ساده بوده را میتوانم الان حق و حقوقم را دریافت کنم؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید با مراجعه به وزارت کار و شکایت و ارائه دلایل و مستندات حق و حقوق خود را مطالبه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید