مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ناموسی

با عرض سلام
من و مادرم مستاجر هستیم و دو ماه مانده به اتمام قرارداد صاحبانه‌ی قبلی ما خانه را به همسایه‌مان که پیرمردی تنهاست فروخت و ما هم مانده‌ی کرایه ‌خانه را به صاحبخانه‌ی قبلی پرداخت کردیم و تسویه کردیم. با مشاورین املاک که صحبت کردیم گفتن که طبق قانون چون قرارداد زودتر از موعد فسخ شده ما پول بنگاه نباید بدیم و به نگهبانی شهرک هم پولی نباید بدهیم فلذا تنها مبلغی که برعهده‌ی ماست همان پول اجاره است که باید طبق قرارداد به صاحبخانه‌ی جدید (همسایه‌مان) بپردازیم. با این حال همسایه‌مان مدام به در خانه‌ی ما می‌آید و تقاضای مبالغی خارج از قرارداد را می‌کند. این شخص مشکوک به مصرف مواد مخدر است و در واتس‌اپ مزاحم مادر من می‌شود، پیش‌تر به صورت گفتاری پیشنهاد بی‌شرمانه‌ای مادرم داده است و حال در واتس‌اپ فحاشی می‌کند و تهدید می‌کند که اگر پول مرا (همان مبالغ خارج از قرارداد) به من ندهید در کوچه داد و بیداد خواهم کرد و آبروریزی می‌کنم و کار را به مراجع قانونی می‌کشانم. خواستم بدانم که آیا از لحاظ قانونی دستمان به جایی بند هست یا خیر. عکس پیام‌های او را گرفته‌ام و دو تن از همسایه‌هامان نیز در طی این ده سال همسایگی‌شان شاهد دعواهای مکرر این فرد با افراد مختلف بوده‌اند اما به دلیل خطرناک بودن این شخص بعید می‌دانم که جرات کنند در دادگاه حاضر شوند.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.به اتهام توهین وایجاد مزاحمت می توانید شکایت کنید.در صورت لزوم می توانید جهت اخذ مشاوره لازم تماس بگیرید.