مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ناموسی

سلام خسته نباشی جناب خواهرم و عمو نشته بودن تو چمن بعد متحما نشستن بودن پشت سرمون بهشون گفتیم یکم فاصله بگیرید بعد گفتن انجا خریدن بعد با خواهر زن عمو حرف شد دست خواهر زن عمو زد بعد فوش ناموسی به هم داد عمو بلند شد گفت چرا فوش ناموسی می دی یخه عمو گفت با دوستان خودش خواهرم عمو داشت می زدن من خونه خواب بودم امدم بیرون صدایی جیق زنا شنیدم دیدم دارن عمو خواهرم می زنن من رفتم جدا کنم یخه منم گرفت دوستش بعد دوست خودش با تیزی زد منو درگیر شدیم باهم . حالا اونا شکایت کردن ازون . حالا می خواستم بدون قاضی رای به کی می ده

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

اگر دادگاه جرم را درگیری و نزاع دست جمعی بحساب بیاورد دو طرف محکوم میشوند..