مشاوره حقوقی رایگان - درخواست کارشناسی در تمکین

سلام خسته نباشید شوهر من دادخواست تمکین داد و جلسه تشکیل شد و من اعلام کردم حاضر به تمکینم به شرط کارشناسی منزل و اسبابش چون در شهر دیگه شوهرم زندگی میکنه الان حدود یک ماه و نیم میگذره هنوز خبری از صدور رای و زنگ زدن کارشناس نشده ایا این مقدار زمان طبیعی است یا باید پیگیری کنم؟ راهی وجود داره که زودتر خواستار صدور رای شد؟ چون خونه ای که معرفی کردن خانه پدرش و در اجاره است با این اوصاف دارن وقت میخرن برای بلند شدن مستاجر

پاسخ ها :

حسین عطاری

جناب آقای حسین عطاری :

سلام این موارد وقت مشخصی ندارد به نظر دادگاه است با مراجعه به آنجا موضوع را پیگیری نمائید