مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره طلاق

سلام
من و همسرم بیش از 2 ساله که جدا زندگی میکنیم و من برای جدایی هم اقدام کردم ولی چون مدارک و مستندات مکتوب نداشتم تقاضای من رد شد. و همسر دچار اختلال چند شخصیتیه و تمایلی هم به جدایی نداره از طرفی من مدارکی هم برای اثبات اختلال ایشون ندارم. میخوام ببینم با گذشت 2 سال از زمان درخواست من برا جدایی قانونی وجود داره که بخوام با استناد به اون دوباره تقاضای جدایی بدم و من به عنوان یه خانم از حقوق طلاق برخوردار بشم

پاسخ ها :

حسین عطاری

جناب آقای حسین عطاری :

سلام اگر شما عسر و حرج یا جنون زوج را به اثبات برسانید حق طلاق دارید مدارک پزشکی ایشان را داشته باشید تا عند الزوم او به پزشکی قانونی معرفی شود

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله راه وجود دارد .