مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

سال گذشته دکتر اعلام کردن زانوی هر دوپای من باید عوض بشه در اثر زمین خوردگی ولی چون سنم 45 سال بود عمل انجام نشد و قراره که صبر کنم در امسال هم مهره 4،5،6 گردنم رو دکتر جراحی کردن و با استخوان دیگر ری پ لیس کردن .دکتر پا من رو مجروح دائم اعلام کردن و همچنین دکتر گردن من رو مجروح کامل اعلام کردن .
سوال من اینه اگه من برم کمیسیون پزشکی آیا او هم من را مجروح کامل اعلام خواهد کرد. و یا ؟آیا من مجروح کامل به حساب میام که بتونم حقوق بازنشستگی بگیرم. ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

بله به احتمال قوی کمیسیون پزشکی نیز شما رو مجروح کامل اعلام میکنن و میتونید با توجه به قوانین بازنشستگی از این مورد استفاده کنید