مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام ببخشید یکی از آشنا هامون الان در زندان هستش به جرم دزدی اتومبیل یعنی یه ماشین برمیداره یه دو ساعت دستش بوده بعد میبره میزاره همون جایی که ماشینو برداشته همون لحظه توسط پلیس دستگیر میشه، ما از زندان پرسیدیم گفتن بلاتکلیف هست و تو پرونده نوشته وثیقه صد میلیونی، میشه راهنمایی کنید که چقدر تو زندان هستش و اینکه ما با وثیقه میتونیم ازادش کنیم، هیچ سابقه دزدی نداره، ماشین هم صحیح و سالم به صاحبش تحویل دادن

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بله با وثیقه آزاد میشود تا دادگاه رسیدگی و رای صادر کند در این فرجه از شاکی رضایت بگیرید و خساراتش را بدهید با این رضایت و نداشتن سابقه و شرایط ارتکاب جرم در تخفیف و یا تعلییق و موقوفی تعقیب به نفعش خواهد بود