مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زن

سلام
بنده خانمم از خونه رفت و دادگاه شکایت کرد و دادگاه بهش نفقه نداد ولی مهریه قسطی تعیین کرد و من هم قسط ها رو میدم.
الان رفته شورای حل اختلاف درخواست طلاق داده و برام ابلاغیه برای سازش از طرف شورا اومده ... سوالم اینه که آیا من که مهریه میدم کسی به زور می‌تونه بگه زنتو طلاق بده یا اینکه اگر جلسه شورا شرکت نکنم چه اتفاقی میوفته ... آیا برم یا نه
من نمی‌خوام طلاق بدم و هیچ یک از اون شرایطی که زن می‌تونه طلاق بگیره رو هم ندارم 12 شرط عقدنامه
مهریه هم بدهکار نیستم و قسط به موقع دادم .
اگر شورا نرم چه اتفاقی میوفته

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نرفتن در شورا جهت صلح و سازش مشکلی ایجاد نمیکند.