مشاوره حقوقی رایگان - قانون برای عودت کالای سالم چه میگوید؟

باسلام، همسرم فروشگاه درب ضد سرقت و... داره، یکی از آشناهای برادرش برای خرید درب ضد سرقت امدند و یک درب خریدند به قیمت یک میلیون و 880هزار تومان و پانصد تومان بیعانه دادند و فاکتوری هم نگرفتند و گفتند مابقی پول را چند روز دیگر که در را بردم پرداخت میکنم اما بعد از چند روز امروز گفتند پولم را پس بدهید و منصرف شدم، ما هم کلی پول راننده دادیم و در را براش سفارش دادیم، قانون برای بازپس گیری این موارد چه میگوید ایا میتوان 30 درصد کسر کرد از مبلغ کل و 500 تومان را پس نداد یا خیر؟ ضمنا کالا سالم و معتبر میباشد و خودشان بی دلیل منصرف شدند، سپاس

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با توجه به اینکه بیع قطعی و لازم بوده خریدار باید از عهده خسارات شما بر آید