مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت پشت چک برای وام

باسلام
مادر دوستم وامی به مبلغ 150 میلیون تومان برداشته اند و دوست بنده 5 فقره چک با سررسید سالیانه و مبلغ کل در حدود 500 میلیون تومان چک به عنوان ضمانت داده اند.
بنده هم پشت چک ها را به عنوان ضامن دوم امضا کرده ام
سوال بنده این است اگر دوست من فوت کنند آیا بنده باید مبلغ چک ها را پرداخت کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید تا از بروز مشکل در صورت فوت دوستم که سرطان دارند از مشکلات احتمالی جلوگیری شود

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما به عنوان ضامن در هر صورت مسئول پرداخت هستید حتی اگر دوست شما زنده باشد. در صورت نیازبه مشاوره تماس بگیرید