مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین موتور تعویض بدون اطلاع

سلام، من چهار ماه پیش ماشینی خریدم 145 میلیون که بعد از تعویض پلاک متوجه شدم موتورش تعویضه بطور غیر قانونی وقتی بفروشنده گفتم گفت کاره من نبوده و نفر قبلی این کارو کرده و گفت پولتو خرج کردم و ندارم پس بدم منم شکایت کردم ازش حالا قاضی بر علیه من رای داده ایا من درخواست تجدید نظر کنم به حکم قاضی ؟ مگر خیار عیب نبوده و من اختیار ندارم به فسخ معامله قاضی گفته چون در پایان قول نامه نوشتید حق فسخ ندارید پس نمیتوانید اما ایا این درسته؟ حداقل ده میلیون تفاوت قیمت این ماشین با ماشین سالمه حتی هزینه ی درست کردن ثبت تعویضی بودن موتور چجوری قاضی اینجوری حکم داده خیلی به راهنمایی نیاز دارم تو رو خدا کمکم کنید . در ضمن اول من تقاضای مابه التفاوت کردم بعد در جلسه اول دادخواستمو به پس دادن ماشین تغییر دادم. لطفا سریع جواب سوالمو بدین ممنون میشم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

رای دادگاه باید بررسی شود، در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
همانطور که قاضی محترم در دادنامه رای داده واشاره کرده اندخیار عیب محقق نمیشود زیرا شما حق فسخ را اسقاط کرده اید ومضافا خیار عیب فوری ست وبمحض اطلاع عرفی باید اقدام میکردید حالا معلوم نیست شماچه زمانی اقدام کرده اید؟