مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی توسط دادگاه برای انتقالی

سلام من ساکن کرمان هستم در حال حاضر سرباز قوچان هستم برادر بزرگتر هم دارم‌ ولی داماد شده و از شهر کرمان رفته پدر و مادرم هم هر دو مریض هستند پدر بیماری قلبی و مادرم دیسک کمر که جراحی هم‌ کرده هست میخواستم ببینم‌ چگونه میتوان نامه دادگاه گرفت تا منتقل شوم به کرمان برای ادامه خدمت. با تشکر

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

با سلام باید به دادسرای محل اقامت پدر و مادتون قسمت دایره سرپرستی دادخواست همراه با مدارک پزشکی و... ارائه نمایید وقتی شما به عنوان سرپرست انتخاب شدید از طرف دادگاه نامه به شما میدهند برای نظام وظیفه که انتقالتون بدن