مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

با سلام
تاریخ عقدم 96.9.1 هست برای وام ازدواج ثبت نام کردم تعیین شعبه هم شدم اما بعدش گفتن وام ازدواج به شما تعلق نمیگیرد چون زمانش گذشته در حالی که تو سایت و رسانه اعلام کردن که وام ازدواج 50 میلیونی به کسانی که بعد از 96.1.1 عقد کردن تعلق میگیرد به خاطر مشکلات زندگی به شدت نیاز دارم لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام مطابق مقررات باید به شما وام بدهند. از شعبه بانک بخواهید که عدم دریافت وام را کتبی روی نامه با مهر به شما بدهند.