مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه

سلام. من امروز رای دادگاه را گرفتم و میخواستم اعتراض بنویسم ولی خواستم بدونم رای من سه سال و یکماه حبس تعزیری و هفتاد و پنج ضربه شلاق تعزیری درجه 5 داده حکم را بمن میخواستم بدانم این حکم یعنی چی نمیفهمم و بعدشم اگر امکان دارد راهنماییم کنید که چیکار بکنم یا یک وکیل یا مشاور خوب بهم معرفی کنید ممنون میشم ازتون ... منتظر جواب شما هستم.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.موضوع وابعاد آن را در صورت تمایل تشریح نمایید.در ضمن می توانید با بنده تماس بگیرید تا مشاوره لازم داده شود.09128889189
صادقی زاده وکیل

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

از شهرستان خودتون وکیل بگیرید
کدوم شهرستان هستید؟