مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد مسکن مهر به علت جا به جا نکردن ضامن

سلام من یه مسکن مهر از هشتگرد خریدم تو بنگاه معامله کردیم و تو محضر به من وکالت دادن و کلید تحویل گرفتم تا الان هم نذاشتم وامش عقب بیوفته تو قولنامه بنگاه دو ماه فرصت دادن که من ضامن معرفی کنم که جابه جا کنیم ولی متاسفانه من نتونستم ضامن جور کنم شخص فروشنده فشار اورده چون نتونستی ضامن جور کنی قرارداد فسخ هست من باید چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مدارک شما باید بررسی شود