مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات طفل

با سلام عرض ادب لطفا در صورت امکان کامل توضیح بدید. سپاس
جدا از همسرم زندگی میکنم و به دلیل خوف بدنی و شرافتی دعوی تمکین ایشان رد شده است. و دخترم از بدو تولد ایشون رو ندیدن درخواست ملاقات دادن که هفته ای یک ساعت داخل پاسگاه با حضور مادر و مامور هست. من دو مورد بنا به بیماری دخترم نبردم که شکایت ممانعت از ملاقات کردن، دخترم در ساعت ملاقات مدام بیتابی میکنه و گریه به طوری که حتی حاضر نیست بغل ایشون بره و اکثرا ملاقات بعد نیم ساعت تمام میشه و در سه چهار مورد اخیر که گریه های دخترم بیشتر بود و حتی ایشون بچه رو هل داد خورد زمین و موجب خونریزی بینی شد و در کلانتری صورت جلسه شده
البته نوشتن بر اثر اتفاق و عمدی نبود.
آیا من میتونم طبق ماده 23 درخواست لغو ملاقات را داشته باشم؟
این درخواست رو در جلسه شکایت ممانعت از ملاقات به صورت لایحه بدم؟ و به صورت جلسه پاسگاه استناد کنم؟
یا باید در پرونده ملاقات طفل مطرح کنم؟
یا به شکل مستقل و با طرح دعوی جدید؟
ممنون.

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

طرح دعوای جدید به دلیل رعایت مصلحت وغبطه فرزند ممنوعیت از ملاقات طفل اما بعید میدانم پذیرفته شود
چون قانونی وجود ندارد که این حق راازوالدین بگیرد می تواند بادامستان قرار ملاقات بزارید ومدارک ارائه بدید