مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات نوه

سلام همسرم 3 ماه بعد از تولد دخترم فوت کردند و 6 ماه بعد از فوت همسرم دخترم نزد پدربزرگ و مادربزرگ مادری بزرگ شدند و اصرار داشتند طفل را به آنها بسپارم و من هم دخترم از 10 ماهگی به بعد آوردم نزد خودم بعد از دو سال شکایت در دادگاه و تجدیدنظر قریب 8 پرونده با این خانواده . رآی صادره دایی و خاله و پدربزرگ و مادر بزرگ مادری هر ماه 3 ساعت در اورژانس اجتماعی اون رو ملاقات کنند دخترم 3 ساله ش و حال سوالی که دارم.

این خانواده در ملاقات ها عکس مادر طفل را به کودک نشان میدهند و به کودک میگویند این مادرت و ...

حین ملاقات کودک را بر ضد نامادری تحریک می کنند ( که براش زحمت می‌کشه و براش مادری میکنه )

روانشناس ها با توجه به شرایط بوجود آمده می گویند این ملاقات به ضرر کودک است

دخترم تا اسفند 98 داروهای اضطراب و استرس مصرف کرده تحت نظر دکتر روانپزشک

حال با توجه به شرایط من میتوانم ملاقات این خانواده را حذف کنم ؟؟
یا حداقل ملاقات خاله و دایی را حذف کنم و فقط پدربزرگ و مادربزرگ ملاقات داشته باشند

یه راهکار که دخترم کمتر آسیب ببینه

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با ارائه گواهی پزشک تقاضای تغییر نحوه دیدار را از دادگاه بخواهید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اولا بعلت دوران کرونایی واحتمال سزایت به کودک,می توانیدازدادگاه لغوموقت ملاقات راتاوضعیت سفید,بخواهید .ثانیا,درصورت صحت ادعای شما,ازدادگاه درخواست سلب ملاقات فرزند با افراد ناشایست رانمایید