مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات نوه توسط جد پدری

با سلام ببخشید من شوهرم فوت شده یه دختر 5 ساله دارم دادگاه برای پدربزرگش هفته ای از روز چهارشنبه تا پنجشنبه به مدت 24 ساعت وقت ملاقات داده الان تقریبا 4 هفته هست که دخترم از یه روز قبلش فقط گریه میکنه که نمیخوام برم دوس ندارم شب رو اونجا باشم .... میخواستم ببینم من میتونم دوباره برم دادگاه و شرایط رو بگم تا وقت ملاقات رو تغییر بدن؟؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

درزمان ملاقات عدم تمایل طفل به جدپدری یا مامورکلانتری اعلام نمایید همچنین به دادگاه صادرکننده رای نیز جریان طی لایحه ای داده ونتیجه روبخواهید مطمئنا عدم تمایل طفل بررسی میشود