مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

با سلام ، بنده به مدت یک سال و نیم در یک شرکت نیمه خصوصی کار میکردم به خاطر تحریم ها و کاهش تولید بعد از اتمام قرارداد به خاطر سابقه پایین تر نسبت به بقیه تعدیل شدم البته به همراه چند نفر دیگه به ما قول اینکه با افزایش تولید برگردانده خواهیم شد رو دادن، من هم رفتم دنبال بیمه بیکاری بعد از دو ماه از گذشتن تعدیل بنده مدیر عامل عوض شد و به سراغ مدیر عامل جدید رفتم و اون هم همین وعده رو به من داد بعد از نزدیک یک سال و نیم و پایان بیمه بیکاریم متوجه شدم که شرکت داره جذب نیرو میکنه باز مراجعه کردم گفتن که نیروهامون گرفتیم البته نیرو ها قبلا اونجا کار نمیکردن احتمالا نیرو های جدید از اقوام دوست یا اشنایانه مدیر عامل جدیدن، سوال من اینه ایا اولویت با بنده نبوده برای بازگشت به کار ایا من میتونم اقدامی قانونی انجام بدم برای بازگشت به کار؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

خیر متاسفانه هیچ اقدام قانونی نمی توانید انجام دهید قرارداد شما تمام شده و کارفرما در جذب دوباره نیرو کاملاً مختار است