مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به همسایه

سلام، همسایه ای که حدود سه شهرستان رفته بودند ، بعد از مراجعت به خونه متوجه می شود که کف خونه پر آب هست ، آب مذکور از سقف چکه می کرد خلاصه بعد از اطلاع رسانی بنده شروع به تعمیر کف دستشویی شدم و رفع شد .سوال این است که ایشان ادعای خسارت کرده اند خواستم با ایشان مصالحه کنم اما ایشان کل هزینه خسارت را خواستار بودن . باتوجه به اینکه اگر ایشان در واحد خود بودن با اولین چکه متوجه میشد و اطلاع میداد و رفع مشکل میشد ، بنده هم متوجه این مسئله نشده بودم یعنی نشتی از لوله های تو کار بود و با چشم دیده نشد حالا تکلیف چیست ایشان رفتن و شکایت کردن و ابلاغیه برا اینجانب از شورای حل اختلاف اومده خواهشمندم راه حلی ارائه نمائید،. با تشکر

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام عدم اطلاع از خانه موجب مبری شدن شما نمیشود در شورا کارشناس دادگستری انتخاب میشود وخسارت از شما با توجه حکم دادگاه یا شورا میگیرد