مشاوره حقوقی رایگان - مشکل نشت آب در آپارتمان

سلام خسته نباشید
حدود 3 الی 4 سال پیش با قرض و وام و کمک اطرافیان یه واحد آپارتمان از یک ساختمان 4 طبقه در طبقه 4 خریدم از همون ابتدا هم دادم به مستاجر نشست
حدودا 40 الی 50 روز دیگه میشه 2 سال که این مستاجر داخل واحد زندگی میکنه
حالا مشکل اینجاست که هر چند (3-4-6) ماه یکبار آب کاسه دستشویی واحد ما میریزه به طبقه پایین
اون اوایل که این اتفاق افتاد سریعا لوله و گلویی و ... چیزهایی که نیاز بود خریدم رفتیم لوله را کلا در آوردیم ولی لوله نه سوراخ بود نه چیزی داخلش گیر کرده بود
حالا این لوله شده مشکل ما که هر چند ماه به چند ماه طبقه سوم زنگ میزنه میگه که بیا لوله درست کن (لوله ای که هیچ مشکلی نداره)
به مستاجر هم هر چقدر میگم بعد از دستشویی کردن آب زیاد بریز تا چیزی تو لوله گیر نکنه
حالا سوال من اینه آیا مقصر منم ؟ آیا طبقه سوم میتونه از دست من شکایت بکنه ؟ اگه بتونه شکایت کنه آیا من محکوم میشم؟
قصد منم اذیت کردن نیست تا جایی هم که امکان داشت تلاش کردم که لوله درست بشه ولی لوله واحد ما مشکلی نداره
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

کارشناس تاسیسات دراین خصوص نظر داده و مبنای رای دادگاه قرار میگیرد