مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اسناد

باسلام تعداد زیادی قطعه زمین کشاورزی که مالکش پدرم و عمو هام بودند بعد از انقلاب توسط دولت تقسیم اراضی شده و حال صاحبان جدید دارد هیچ گونه مدرک نداریم فقط وارث آنها هستیم آیا راهی هست که اسناد تقسیم اراضی شده ابطال شود. زمین ها ملکی بوده و اسنادش بنام پدرم و عموهام میباشد آیا جایی ثبت هست اسناد

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. سوابق ثبتی ملک در اداره ثبت اسناد مشخص است. شما باید بلنوان ورثه مراجعه کنید و سوابق را در بیارید تا ببینیم کاری میشه کرد یا خیر.