مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت در جرم فروش مال غیر

با سلا و درود و تشکر از ایجاد این سایت ارتباطی میان ما و شما
در سال نود و پنج قرارداد شراکت در ساخت را با شخصی بعنوان سازنده بستیم مدت زمان ساخت یکسال پیش بینی شد از سوی سازنده در موارد متعددی عدم اجرای مفاد قرارداد انجام شد از جمله عدم توانایی در گرفتن جواز برای چهار طبقه بصورت مجزا تخلف در مصالح ساختمان و تعطیلی های مداوم پروژه و در نهایت مطلع شدیم که دو طبقه از ملک را با وجود شرط اکید مبنی بر عدم پیش فروش تا اتمام ساخت سازنده به شش نفر فروخته
شکایتی در دادسرای مدرس مبنی بر فروش مال غیر تقدیم شعبه کردم و پس از استعلام پنجاه شاکی دیگر به پرونده اضافه شدن پس از گذشت یکسال پرونده تکمیل و فروش مال غیر از سوی سازنده محرز گردید و برای صدور رای به دادگاه ارسال شد.
سوال .. با توجه به قید میزان خسارت زمان تاخیر در اتمام بنا و تحویل ملک چطور میتوان این میزان خسارت را دریافت کرد
خسارات ناشی از عدم تحویل بنا
اعم از عدم نفع و ممکن الحصول چطور میتوان گرفت
قابل توجه سال گذشته طبق یکی از مفاد قرارداد که مالک میتواند در صورت دو ماه تاخیر ملک را متصرف و خودش برای اتمام پروژه اقدام کرده و از محل فروش یا اجاره سهم القدر سازنده تامین خسارت نماید ملک را متصرف و اقدام به تکمیل نمودیم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.در صورت تاخیر در انجام تعهد می توانید دادخواست بدهید البته اظهار نظر نهایی منوط به مطالعه قرارداد است