مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه منزل

باسلام. بنده خونه ای خریدم که از اخرین تاریخی که مبلغ باقیمانده را باید بهش میدادم 20روز گذشت ولی بعد از پرداخت مبلغ فروشنده بعد از 80روز منزل راتخلیه نمود و مقدار20م تومان واسه کلید و تحویل منزل باقی مونده. ایا بنده که خریدار هستم میتوانم مدت 80روزی که منزل را تخلیه نکرده از این 20م تومان کم کنم ضمنا برای هر روز تاخیر در انجام تعهد300تومان گذاشته شده. با تشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید دادخواست مطالبه اجرت المثل بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
هرآنچه در قرارداد آمده است
مانند وجه التزام قراردادی قابل
مطالبه است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتونید اما اگر قبول نکرد و تخلیه نکرد بهش بده بعد دادخواست مطالبه وه بده

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورت پیش بینی خسارت بله و در صورت عدم توافق از طریق دادگاه اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما باید دادخواست مطالبه خسارت وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد را مطرح نمایید
و به مبایعه‌نامه استناد نمایید
و فروشنده محکوم خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است و باید تک تک ابعاد آن بررسی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا می توانید خسارت روزانه را از ایشان بگیرید و پاسخ دقیق بستگی به متن و شروط مبایعه نامه دارد که باید مطالعه شود در هر حال فروشنده نیز بابت 20 روز تاخیر ثمن می تواند خسارت روزانه از شما بگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه اجرت المثل تنظیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا توافق نمایید در صورت عدم نتیجه بسته به مفاد قرارداد دادخواست جهت مطالبه مطرح نمایید مستحضر باشید شما نیز تاخیر داشته اید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید طبق قرارداد وجه التزام را بردارید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید طبق خسارت قراردادی که تعیین نموده اید، عمل کنید.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر وجه التزام در قرار داد درج. شده از طریق مطالبه وجه التزام در غیر این صورت اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جهت مطالبه تاخیر و وجه التزام باید دید شما اظهارنامه ارسال داشته اید یا خیر، ملاک قرارداد است....