مشاوره حقوقی رایگان - ضرر حاصل از دیرتر تحویل دادن ملک

سلام من یک ملکی رو خریدم چند سال پیش الان تازه دارن تحویلم میدن میتونم برای تاخیر تحویل درخواست ضرر بکنم چون اگر همون موقع تحویل می‌گرفتم و می‌ساختم و می‌فروختم چند بار تا الان این کار رو کرده بودم و کلی سود برده بودم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مطالبه اجرت المثل یا خسارت قراردادی

یک وکیل :

با سلام بستگی به متن قرارداد شما دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ضرر و زیان تاخیر در تحویل در قرارداد شما قید شده است بله

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر خسارت قراردادی در قرارداد شما از قبل نوشته شده باشد بله میتونید در غیر این صورت خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قرارداد شما بابت تاخیر در تحویل ملک شده باشد میتوانید اقدام حقوقی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله در این خصوص شما می‌بایست به قرارداد فی مابین خود مراجعه نمایید قرار داد شما را می بایست مطالعه کنم یا از شروع توافقی شما مطلع گردم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
مگر اظهارنامه ارسال کرده باشید
و بستگی به مفاد قرارداد مربوطه دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله البته بستگی به مفاد قرارداد شما خواهد داشت و شما باید ورود ضرر را اثبات نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله در صورتی که در ضمن معامله و در طی قرارداد تنظیمی فی مابین اشاره ای به وجه التزام شده باشد می توانید اقدامات لازم را انجام دهید ،
در غیر این صورت باید دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را تنظیم نمایید