مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مزاحم در ساختمان

سلام
ملکی در آپارتمان 50 واحدی در طبقه دوم خریدم در سند قید شده که پارکینگ دارد ولی پارکینگ طوری قرار گرفته که ماشین حالت مزاحم دارم برای رفع این مشکل کاری می‌شود کرد چون در پارکینگ مزاحم قید نشده است
و مدیر ساختمان گفته برو شورا اگر اعتراض و قبول کردن یا جای بهتری بهت دادن با واحد دیگه جابه جا می کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چیدمان پارکینگ ها بر اساس صورتمجلس تفکیکی و اسناد مالکیت است. برای حل این مشکل باید تمام مالکین با توافق درخواست اصلاح سند کنند.