مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

با سلام. ما ١٠ الی١٢ سال پيش يه ماشين فروختيم دست يه كلاهبردار افتاد چک هاش پاس نشد با ماشينم هر خلافى بود كرد نيومد تعويض پلاكم بكنه معلوم نيس چيشد كجا رفت ماشينو خابوندن بعد ما رفتيم در بياريم گفتند مصادره شده و مزايده گذاشتن ولى بعد ٧ الی ٨ سال برج ١١ پارسال sms اومده خودرو شما به پاركينگ منتقل شد ميتونيد با پرداخت خلافى پس بگيريد ما هم تمام مدارک ماشينو گم كرديم بايد المثنى بگيريم ميگن بايد خود ماشين باشه كه تعويض پلاک بازبينى كنه تاييده بده واسه مدارک ولى ماشين كه توقيفه ما الان بايد چيكار كنيم دقيقا لطفا راهنمايى كنيد ممنون

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

مراجعه کنید ببینید خود روی شما است اگر بود تقاضای المثنی کنید

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام باید رو چکها اقدام کنید
وکیل لازم دارید