مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

پدرم قبل از فوت پدربزرگم فوت کرده است و بعد از مرگ پدرم پدربزرگم در در جمع فامیل زمان ختم پدرم گفته هرچقدر به پدرم میرسد به من بدهند و یک صلح نامه بدون تاریخ با اثر انگشتش با امضاء دو نفر شاهد یک دانگ و نیم از قسمت مسکونی ملک را به من داده است و عمویم بعد از آن سهم من را نداده است از طرفی مبایعه نامه ای را مبنی بر بر اینکه ملک را 2 عمه و عمویم خریده اند را در دست دارند درحالیکه صلح نامه من قبل از آن بوده است و شاهد دارم چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام اگر صلح نامه را واقعا پدبزرگ‌شما امضا کرده دعوی تنفیذ بدهید