مشاوره حقوقی رایگان - آتش زدن عمدی خودرو

با سلام داماد برادر خانومم به بهانه مداخله خانومم در طلاق ایشان و همسرش .. 4 صبح اقدام به آتش زدن خودرو شخصی ام کرده لازم به ذکر میباشد قبل تر ها پیامک فرستاده بود که بهمراه دوستانش برای سرقت ماشین اقدام میکند. دوربین مدار بسته هنگام خروج از شهرک ماشینشان را نشان می دهد همچنین دخترم هنگامی که دزد گیر ماشین بصدا در آمده از پنجره آشپزخانه صحنه ریختن بنزین و آتش زدن خودرو که توسط همراه که برادرش میباشد را دیده است. آیا دخترم می تواند شهادت بدهد همسرم هم فرار آنها با خودرو را دیده . آتش نشانی عمدی بودن را تایید کرده. گزارش 110 هم هست. پیامک های تهدید و فحاشی که به همسرم فرستاده پرینت گرفته ایم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.می توانید به جرم تخریب شکایت کنید.در صورت نیاز تماس بگیرید لطفا
صادقی زاده وکیل