مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله به دلیل نقص فنی خودرو

با سلام بنده ده روز است یک دستگاه 206 خریداری کردم که قولنامه نکردم یهو رفتیم سند زدیم بعد چند روز متوجه شدم ماشین آب کم می‌کنه که با فروشنده تماس گرفتم و بهش گفتم جریان از چه قراره که به من جواب داد چیزی نیست من پیش چند میکانیک رفتم تا یه میکانیک گفت که سیلندر ترک برداشته و مال قبله آیا بنده میتونم فسخ معامله کنم ماشین و پس بدم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فوری طی اظهار نامه اعلام فسخ نموده و فورا دادخواست فسخ معامله به علت خیار عیب مطرح کنید